Silver Slips

Silverfärgad slips från Amanda Christensen. 6cm bred och gjord i 100% silke.


Läs mer i butiken

Vinröd Fluga Silke

Vinröd fluga från svenska John Henric. Flugan är tillverkad i Italien med 100% silke. Den är förknuten för enklast möjliga applicering. Levereras i en snygg presentbox.


Läs mer i butiken

Partisan Lansen

Partisan Lansen Army Canvas Mono är en klocka som går i härligt jordnära färger. Den bruna urtavlan har kryddats med detaljer i silver, vilket återses i spännet på armbandet.


Läs mer i butiken

Madrid

Madrid är en röd kavajslagsblomma från det svenska märket Tom Astin. Blomman mäter ca 4cm i diameter och är tillverkad av microfiber. En kavajslagsblomma är ett perfekt sätt att variera en uppklädd outfit och få till den där genomtänkta känslan.


Läs mer i butiken

Näsduk Blå Textur Bomull

En blå näsduk i 100% bomull vars yta påminner lite om linne, en fin textur och en lite mörkare skarp söm som ramar in näsduken snyggt. Näsduken är tillverkad i modestaden Italien av det svenska varumärket John Henric.


Läs mer i butiken

Ash Nevil Black

Ash Nevil Black Giza Classic är en riktigt snygg klocka från populära Triva ur deras kollektion ”Nevil”. Klockan har en stålgrå urtavla med detaljer i ljusare silver och en piggt ljusblå sekundvisare som adderar färg på ett diskret sätt.


Läs mer i butiken

Life Aquatic

Life Aquatic är ett armband från Kiel James Patrick. Ett grön- och limegulrandigt tvinnat armband i 100% bomull med ett ankare i mässing som spänne.


Läs mer i butiken

Slipsnål Glasögon

Silverfärgad slipsnål från Dako med formen av ett par glaögon. Modellen är en så kallad slip-on och bakstycket utgör glasögonens ena skalm. En kul och iögonfallande accessoar!


Läs mer i butiken

Sienna Brons Linne Slips

Slipsarna i linnetyg från svenska märket Grand Frank ger en skönt avslappnad känsla jämfört med exempelvis slipsar i siden och öppnar upp för bredare användningsområde, allt från vardag till fest.


Läs mer i butiken