Korthållare Classic Silver – utan gravyr

Classic Silver är en mycket elegant korthållare eller visitkortsask i äkta Sterling Silver. En utmärkt present som avtackning till en trogen medarbetare eller ett exklusivt sätt att presentera dina visitkort på på kontoret. Silverstämplar sitter på sidan. Levereras till dig i presentasken Lyx L.


Läs mer i butiken

Kärlekslås Mässing 40 mm – utan gravyr

överraska din käresta med en unik och rolig present som dessutom förevigar er kärlek ett personligt graverat kärlekshänglås! Kärlekslås Mässing 40 mm är ett hänglås i standardutförande, men det gör inget, det är er gravyr och er kärlek som gör det speciellt. Så fundera ut din gravyrtext och genomför beställningen så har ni ert nya kärleksbevis hos er inom 1-2 vardagar. Levereras till dig i presentasken Standard ML. OBS! Detta är fortfarande ett vanligt hänglås, vilket innebär att det är inte tillverkat för att ha så snygg finish som möjligt, utan för att fungera just som ett hänglås. Så det kan förekomma mindre repor eller märken på hänglåsen. Gravyren blir dock kraftig och tar över helhetsintrycket.


Läs mer i butiken

Barntermos Vildmark 0,25 Liter Magenta – utan gravyr

Barntermos Vildmark 0,25 liter magenta. Rostfritt stål av högsta kvalité, perfekt för gravyr!


Läs mer i butiken

Halsband Inori Precious – utan gravyr

Stilrent halsband med platta i blankt rostfritt stål som kan graveras. Levereras till dig i presentasken Standard S. Presentask Standard S kan ersättas med presentask Lyx S som finns under relaterade produkter nedan för en exklusivare presentation.


Läs mer i butiken

Halsband Inori Young At Heart – utan gravyr

Stilren tag från Inori i rostfritt stål med hjärtan på framsidan. Baksidan graveras med din egen gravyrtext! Levereras till dig i presentasken Standard S. Presentask Standard S kan ersättas med presentask Lyx S som finns under relaterade produkter nedan för en exklusivare presentation.


Läs mer i butiken

Halsband Inori Cubic Steel – utan gravyr

Halsband Inori Cubic Steel är ett exklusivt halsband från Inori utsmyckat med en zirkon. Du väljer gravyrtext till baksidan! Levereras till dig i presentasken Lyx S.


Läs mer i butiken

Armband Verona Titanio Argento – utan gravyr

Snyggt silverfärgat och svart armband med smart justerbart lås. En elegant kombination flätat rostfritt stål och läder. Tillverkat i Italien, perfekt för gravyr! Storleken justeras enkelt genom att välja mellan tre lägen på låset/brickan. Levereras till dig i presentasken Standard M. Presentask Standard M kan ersättas med presentask Lyx M som finns under relaterade produkter nedan för en exklusivare presentation. OBS! Innan du beställer ett armband med gravyr så måste du gå igenom vår storleksguide.


Läs mer i butiken

Armband Inori Sparkly Heart Purple – utan gravyr

Ett mycket snyggt armband med ett hjärta utsmyckat med lila zirkoner från Inori. Baksidan av hjärtat väljer du gravyrtext till! Levereras till dig i presentasken Standard M. Presentask Standard M kan ersättas med presentask Lyx M som finns under relaterade produkter nedan för en exklusivare presentation. OBS! Innan du beställer ett armband med gravyr så måste du gå igenom vår storleksguide.


Läs mer i butiken

Armband Inori Erosion Steel – utan gravyr

Ett mycket snyggt stålfärgat armband med en zirkon från japanska Inori. Armbandet kan böjas försiktigt isär eller ihop för att justera storleken, så det passar de flesta! Men kom ändå ihåg att gå igenom storleksguiden nedan. Levereras till dig i presentasken Standard M. Presentask Standard M kan ersättas med presentask Lyx M som finns under relaterade produkter nedan för en exklusivare presentation. OBS! Innan du beställer ett armband med gravyr så måste du gå igenom vår storleksguide.


Läs mer i butiken