Merino Mössa Marinblå

Finstickad marinblå mössa från Ljung i sotarmodell. Tunn och smidig som ändå värmer tack vare det fina materialet!


Läs mer i butiken

Twisted Flamingo Näsduk

Twisted Flamingo är en charmig bröstnäsduk från det svenska varumärket Tom Astin. Näsduken har en rosa bas i 100% bomull med ett mönster som består av små vita flamingos.


Läs mer i butiken

Näsduk Ljusblå Randig

Näsduk från John Henric. Tillverkad i Schweiz av 100% bomull. Ljusblå, vita och en aning mörkare blå ränder.


Läs mer i butiken

Heart Beats Spades Näsduk

Heart Beats Spades är en charmig bröstnäsduk från det svenska varumärket Tom Astin. Näsduken har en röd bas i 100% bomull med ett mönster som består av små vita spader ess.


Läs mer i butiken

Iphone 6 Fodral Klippan Ljusgrå

Ett snyggt skydd till din Iphone 6 gjord av svensk filt. Filten är tillverkad i Halmstad och är till stor del gjord av återvunna PET-flaskor.


Läs mer i butiken

Waverly Anchors

Waverly Anchors är en så kallad Bangle, ett stelt armband i form av en böjd åra. Kiel James Patrick som alltid inspirerats av livet till havs har tagit inspiration från gamla traditionella handmålade åror i sina senaste kollektion "Painted Oars".


Läs mer i butiken

Flamingo Blue Silk Pocket Square

Klarblå silkesnäsduk med flamingos och blommor, tillverkad för hand av det svenska företaget Grand Frank. Kommer i dimension 34x34cm


Läs mer i butiken

Ocean Lillv

Ocean Lillv är ett armband inspirerat från livet till havs. Armbandet tillhör Lanyard Hitch kollektionen från Kiel James Patrick, ett rosa tvinnat armband i 100% bomull med ett ankare som spänne i 100% mässing. Armbandet är handgjort i Rhode Island.


Läs mer i butiken